sâmbătă, 30 august 2008

CUM SLABESC SIMPLU


Nu eşti mulţumit / mulţumită de modul cum arăţi?
Ai vrea să slăbeşti în cel mai sănătos mod posibil?
Te-ai săturat de nenumăratele metode de a slabi terminate cu rezultate care nu te-au mulţumit?
Atunci înseamnă că este momentul să citeşti cele de mai jos, pentru ca acest site ţi se
adresează ţie.


Majoritatea oamenilor nu reuşesc să slăbească atât cât îşi propun.


Te intrebi "de
ce"?
Lipsa informatiei cu privire la alimentele consumate are efecte negative atât pe termen scurt, cât şi pe termen lung. De câte ori după ce ai mâncat o masă consistentă nu ai mai fost în stare să faci nimic, pentru că simţeai că nu mia ai energie? Ştiai ca 80% din problemele de sănătate existente la un om cu o viaţă normală se datorează alimentelor consumate? Este adevărat!
Informaţia nu înseamnă să ştii doar ce trebuie şi ce nu trebuie să mănânci, ci să poţi răspunde la întrebările :
"Cât mănânc? Când mănânc? Cum mănânc?".


Surplusul de greutate dăunează grav sănătăţii.
Cons
ecinţe:
  • Indispoziţie generala
  • Lipsa de forţă şi energie
  • Tensiune arterială crescută
  • Predispoziţie mare pentru diabet zaharat
  • Dureri de coloana
  • Predispoziţie la accidente vasculare
  • Nivel crescut de colesterol în sânge
  • Dureri în regiunea inimii
  • Scăderea longevităţii vieţii cu 12-15 ani
Exista vreo soluţie?
Voi putea vreodată să slăbesc, fiind în acelaşi timp sănătos şi plin de energie?

Răspunsul este
categoric DA.


Există mai multe moduri de a da jos kg nedorite. Noi iţi recomandăm cel mai sănătos mod de a pierde în greutate, acesta fiind cel natural, adică prin controlul asupra relaţiei tale cu alimentele consumate.

Ai greutatea corporala ridicata din cele mai simple motive - pentru că mănânci mâncarea nepotrivita, datorita numărului greşit de calorii, precum şi datorită faptului că mănânci la ore neadecvate în fiecare zi.

Pentru că dacă eşti o persoană supraponderală, sau nu-ţi place felul în care arăţi, din punctul nostru de vedere ... NU E VINA TA!

De vină e modul în care ai fost programat / programată.

Încetează să mai crezi că e dificil să slăbeşti şi pregăteşte-te pentru o mare surpriză!

Gândeşte-te bine la ce eşti pe cale să afli, pentru că va schimba ceea ce crezi acum despre diete...

Mâncarea este mai puternica decât orice pastilă de slăbit, pentru că mâncarea pe care o consumi, te poate face, fie SLAB, fie GRAS. A slăbi nu trebuie privită ca o chestiune de deteriorare fizică. Pe măsură ce adopţi o alimentaţie sănătoasă, îţi modifici în totalitate şi modul de gândire referitor la mâncare. Este adevărat.

Cel mai sănătos mod de a slabi este cel natural.
Pe cât de simplu, pe atât de corect. NU e cu nimic mai complicat de atât.


Adevărul: mâncarea nu este inamicul tău.
Dar cine, atunci?
Lipsa informaţiei despre ce şi când mănânci este inamicul numărul 1 al siluetei.


Ce găseşti pe acest site?
Exact ce ai nevoie: secretele oamenilor care mănâncă ca să trăiască, nu trăiesc ca să mănânce.

WOOOOOW!!!.
Unde sunt? Toate aceste secrete se regăsesc în manualul electronic (e-book) "Slăbeşte simplu şi uşor", produs comercializat pe acest site.

Manualul "Slăbeşte simplu şi uşor" este scris astfel încât să fie cât mai uşor de citit. Nu vei întâlni teorie stufoasa, plictisitoare...ci informaţii concrete.


Ai ajuns vreodată să crezi cu tărie că orice ai încerca, nu se poate să slăbeşti? Sunt convins că ai încercat cel puţin o dietă de slăbire, iar după câteva zile sau chiar săptămâni ai renunţat. Motivele care ţi s-au dat au fost fie că acea dietă nu îţi era adresată ţie, fie că tu nu ai avut suficientă răbdare şi perseverenţă pentru a o duce până la capăt. Ţi s-a spus că există oameni pentru care funcţionează dieta disociată, că pentru alţii funcţionează dieta rapida de ardere a caloriilor sau că pentru alţii funcţionează dieta lenta cu ardere a caloriilor in timp ... în funcţie de metabolismul fiecăruia.

Adevărul: dietele nu funcţionează!

Indiferenţa are efecte negative.

Sunt foarte multe persoane care aud de la o prietena că a slăbit x kg în y zile, folosind dieta z. Aceştia încep să urmeze şi ei aceeaşi dietă, însă după trei zile de eforturi şi nici un rezultat, renunţă. Ajung să-şi piardă încrederea în sine. Se resemnează cu ideea că nu vor ajunge niciodată să arate aşa cum îşi doresc. LIPSA INFORMAŢIEI a mai făcut o victimă...

Tu şti mai bine. NU te complace în această situaţie. Controlul greutăţii este posibil. Nu amâna la nesfârşit. Sănătatea ta ESTE IMPORTANTA.

Important: Programul „Slăbeşte simplu şi uşor” a dat roade pentru mulţi oameni.
De ce nu ar funcţiona şi pentru tine? Răspuns: va funcţiona!

Soluţia ta se găseşte în programul

"Slăbeşte simplu şi uşor".

Stai puţin...gândeşte-te mai bine! Tot ce ai nevoie, pentru a fi "satisfăcut din punct de vedere al greutăţii corporale", se poate obţine aplicând programul Slăbeşte simplu şi uşor”.


Ce înseamnă pentru tine "satisfăcut din punct de vedere al greutăţii corporale"? Pentru fiecare om în parte, poate însemna altceva. Pentru o ghidare generală, foloseşte cu încredere formulele de calcul a greutăţii ideale.

Nu uita că greutatea ideală este o estimare statistică, bazată pe studiul populaţiei şi pe speranţa de viaţă. Ea reprezintă greutatea, calculată pentru o anumită persoana, capabilă să asigure o STARE DE SĂNĂTATE OPTIMĂ.

Numeroşi autori au propus formule de calcul, utilizând una sau mai multe variabile, pentru estimarea acestei greutăţi ideale. Una din cele mai folosite astfel de formule este formula lui Lorentz, dar noi recomandam formula lui Greff.

Formula lui Lorentz a servit drept referinţă în numeroase studii clinice. Singurul ei defect este faptul că nu ia în calcul diferenţele de constituţie. Formula lui Greff corectează acest neajuns luând în calcul vârsta şi constituţia.

Astfel, pentru o persoană cu constituţie “zveltă”, greutatea ideală va fi cu 10% mai mică comparativ cu alta cu constituţie “normală”. În schimb, greutatea ideală a unei persoane cu constituţie “robustă” va fi cu 10% mai mare decât a unei persoane cu constituţie “normală”.


Pentru a afla ce tip de constituţie ai, pune-ţi degetul mare şi arătătorul în jurul încheieturii mâinii.


Dacă degetele se suprapun, ai o constituţie zveltă; dacă degetele se ating, constituţia ta este normală, iar dacă acestea nu se ating, ai o constituţie robustă.


Formula lui

Greff:

Calcularea greutatii ideale in functie de inaltime, varsta si constitutie:

Constitutie normala:
Greutatea ideala = (inaltimea (cm) - 100
+ varsta (ani) / 10 ) x 0,9.


Constitutie zvelta:


Greutatea ideala = (inaltimea (cm) - 100
+ varsta (ani) / 10 ) x 0,9 x 0,9.


Constitutie robusta:
Greutatea ideala = (inaltimea (cm) - 100
+ varsta (ani) / 10 ) x 0,9 x 1,1.


Acum şti greutatea ţintă la care vrei să ajungi.


Vrei să fii mai slab şi mai sănătos! Este adevărat şi de necondamnat. Acesta este motivul pentru care te afli aici. Nu mai aştepta! Tot ce ai de făcut este să distrugi cei doi duşmani ai unei vieţi sănătoase: indiferenţa şi lipsa informaţiei. Nu mai pierde vremea, nu mai amâna... ACTIONEAZĂ! O faci în favoarea ta.


Nimic nu ar trebui să te împiedice să fii o persoană fericită!

Poţi comanda manualului "Slăbeşte simplu şi uşor" apăsând START. Vei fi transferat pe pagina de comanda cu plată on-line, unde vei găsi toate detaliile necesare pentru a intra in posesia acestui produs.

Apasă acum START!

Dacă nu te descurci cu plata on-line, trimite un e-mail la slabescsimplu@gmail.com pentru a primi instrucţiuni privind plata prin transfer inter-bancar. Programul „Slăbeşte simplu şi uşor” îţi va fi livrat în maximum 48 de ore de la confirmarea efectuării plăţii.

SUCCES!

SUCCES!

Niciun comentariu: